torstai 13. elokuuta 2009

Purkaminen alkoi

4-5.7 Aloitin purkamisen etupäästä, lamppu, kahvat... Näytti siltä, että osat on todella hyvin tallessa, ei yhtään ruuvia hukassa toistaiseksi. Ainut haaste oli se että edellisellä omistajalla ei ollut sopivaa ristipääkärkeä ja iskumeisseliä käytössä, joten ruttaantuneita ruuvinkantoja oli riittävästi. Iso osa kumeista oli säilyttänyt joustavuuden, kiitokset tästä Ekulle sisäsäilytyksestä :) Lajittelin osia pintakäsittelyn mukaan eri laatikoihin, kromit, sinkin, anodisoidut, maalatut jne. Umpio oli kuin uusi, kromikehyskin saattaa kelvata sinällään. Sähköt täytyy vetää kokonaan uusiksi, itse komponentit näytti olevan tosi siistissä kunnossa. Takalamppu kuin uusi kromeiltaan, lasi täytyy uusia.

6.7. Täytyi ostaa pari säilytyslaatikkoa lisää, pyörän tilavuus kasvaa purkamisen edetessä. Osat on tosi hyvin tallessa, tätä ei voi kuin ihailla. Generaattorin kannen alakulma täytyy hitsata tai täyttää Alutitellä, tai sitten ostaa kokonaan uusi kansi.

7.7. Iskumeisselillä juuttuneet ruuvit irti. Laskin öljyt koneesta, ulos tuli vain n. 1.5 litraa, ja itselle kylmä hiki otsalle. Toivottavasti ei ole käynyt kuivana. Selviää pian kun saa yläkerran auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti