sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Valopaneeli, etulyhty, mittarit, sähköjä

28.6-11.7. Homma on edennyt kesälomatyyliin rauhallisesti. Tein mittareiden taustavaloille uudet johdot. Purin vanhat ja puhdistin komponentit ultralla. Johdoille uudet läpivientikumit etolasta, vanhat oli kovettuneet ja halkeilleet, uusi suojaputki ja liittimet. Johdot kiinni ja mittarit paikoilleen.

Uusi valokonsoli kiinni, vaihdoin ehjät lamput viallisten tilalle. Johtoihin uudet liittimet, itse johdot oli hyvät. Tilasin David Silveriltä taas satsin osia ja siinä samassa tulee uuden valokonsolin ruuvit, vanhoista vain yksi ruosteinen tallella. Uusi virtalukko kiinni.



Maalasin lampun kuvun Mastonin kiiltävällä mustalla. Vaatii viikon kuivumisen että kestää kulutusta. Kokosin etulyhdyn, tosi nätti kuten kuvasta näkyy. Tässä mallissahan umpio on oikeasti umpio, eli kun polttimo palaa niin menee koko umpio vaihtoon. Lyhty kiinni, uudet sivuheijastimet kumeineen viimeistelee kokonaisuuden.



Pistin takajarrupolkimen kiinni. Oli vähän arpomista että mihin reikään kukin ruuvi tuli, onneksi oli kuvia ennen purkua. Kunnolla rasvaa liukupinnoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti