sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Eturengas, lukko, takalokasuoja, takavalo

14-27.6. Eturengas kiinni tiistaikaffella. Hyvä kun oli nostoapua että saatiin runko pöydältä alas ilman kolhuja. Kaikki ruuvit ja mutterit oikeaan momenttiin. Laitoin mittarikupit paikoilleen, vanhat pehmusteet olivat uutta vastaavassa kunnossa, joten ei vaihtotarvetta. Uusi virtalukko ja valokonsoli kiinni, tulee todella nättiä jälkeä. Takalokari kiinni, meni heittämällä tällä kertaa.

Kokosin takalyhdyn. Heijastin on prässätty kiinteäksi, sen kanssa meni tunnin verran että sain kunnolla kiinni. Onnistui niin että laitoin isohkon tuurnan tukevasti ruuvipenkkiin pystyyn kiinni. Tästä voisin laittaa kuvan myöhemmin... Tuurna lyhdyn rungosta läpi, runko sisäpuoli ylöspäin, eli polttimon puoli ylöspäin. Tämän jälkeen on helppo naputella liitos kiinni lampun kannan reijästä pienemmällä tuurnalla kun reikä kiilautuu koko ajan tiukemmalle. Hyvä tuli.

Pesin lampun vanhan tiivisteen liuotipesulla ja huuhtelin vedellä. Kiinni Bostikilla metallirunkoon. Putsasin myös johtimet ja mittasin että on hyvä kontakti. Uusi polttimo ja heijastinkupu paikoilleen ja koko hoito kiinni paikoilleen. Ohessa pari kuvaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti