sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Takaiskunvaimentimet

13.6. Kolmetuntinen rupeama kerholla itikat seurana. Piti alunperin saumata wc:ssä suihkuseinää, mutta laasti meni täysin velliksi kun oli desin mitta liian suuri, 1.5 dl kun jälkikäteen tarkistin. Aikaisemmin olin ihmetellyt että mikä on kun maalla puuroannos on paljon isompi kuin Vantaalla... No, ei muuta kuin suunta kerholle.

Otin aikaisemmin eBaystä hankitut takaiskarit työn alle. Surffailun tuloksena www.cmsnl.com sivuilla tulin johtopäätökseen että ovat samanlaiset kuin CB750K 79-80 pyörässä. Hyvin lähellä Super Sportin vastaavia, saavat kelvata tällä hetkellä. Jos tulee alkuperäiset vastaan niin vaihdetaan, viimeisen vuoden aikana ei ehdokkaita. Osat oli jo purettu aiemmin. Vaimenninosat oli hyvässä kunnossa, samoin tangot, kromitahnan kanssa läpikäynti teki ihmeitä. Jousethan kromattiin muiden osien kanssa uudestaan. Hioin ja kiillotin yläpään alumiinikiinnikkeet, tuli varmaan paremmat kuin uudet, tosi syvä kiilto huopalaikan kanssa. Laitoin uudet yläpään vaimenninkumit ja pistin osat läjään. Stormilta hankitut jousipuristimet ovat tässä korvaamattomat, tosi helppo käyttää ja pysyy hampaat suussa kun ei tarvi pelätä sinkoilevia osia. Ja sitten vielä vaimentimet pyörään kiinni, tuli tosi nätit, otin tapahtuman kunniaksi kasan kuvia, tässä parhaat.





Laitoin lisäksi kauhukaffan kunnolla paikoilleen. Ensi viikolla saa nostettua projektin omille pyörilleen, tosi hieno fiilis.

Sen verran kuvaamisestakin tässä opin että täytyy hankkia kameraan varmaan jonkinlainen kyvyt jalusta. Salaman kanssa kuvista tulee ikävän räikeitä ja ilman salamaa ja jalustaa ei tule täysin teräviä, toivottavasti jatkossa taso paranee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti