perjantai 23. heinäkuuta 2010

Moottorin pesua, polttoainehana

12.7-23.7. Kesä on mennyt lepäillessä. Tosi upeat kelit, samettia sielulle. CB 500 Fourin kanssa on tehty kivasti reissuja, hyvin on pyörä toiminut, öljyt olen vain vaihtanut.

Jotain on saanut Tuutillekin tehtyä. Moottorin alakerta on pesty ja hiottu maalausta varten. Samoin sylinteriryhmä, kansi ja muut pienemmät koneen kuoren osat. Maalaan VHT-moottorimaalililla, ensin pohjamaali, hionta ja sitten pintamaali. En laita lakkaa, koska ei tule alkuperäisen näköinen sen kanssa. Testasin värin koepalaan sävyn varmistamiseksi, näytti aika hyvältä. Maalin koodi oli Univ. Aluminum SP127, harmaalla pohjamaalilla SP148. Maaleja saa ainakin US-Partsista Herttoniemestä.

Puhdistin polttoainehanan rungon ultraäänipesurilla. Täytyy hommata uusi O-rengas vielä etolasta, oli hieman kovan oloinen muttei kuitenkaan hauras. Kokosin hanan sinkityillä osilla, ohessa kuva tuloksesta.



Olen laittanut jotain sähköosia myös kuntoon, mm. kytkimen katkaisin sai uudet johdot ja suojakuoren. Osatilaus tulee DSS:ltä ensi viikolla, tosi kiva kun saa takapyörän kiinni ja homma nytkähtää taas ison askeleen eteenpäin. Takavilkkujen maajohdot uusiksi mustapassivoiduilla rungoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti