maanantai 9. marraskuuta 2009

Sinkittävien osien pohjatöitä, teippisarja

7.11. Laitoin sinkittäviä osia valmiiksi Reikolle. Pesin mustapassivoitujen vanhan pinnan pois fosforihapolla, karhunkieltä perään ja hyvä tuli. Pinnat ja nipat eivät onnistuneet ensimmäisellä kerralla, pohjat oli liian karkeat.

Happopesulla sinkki pois. Hioin kaikki pinnat uudestaan 100, 180, 250, karkea karhunkieli. Hengityssuoja tässä hyvä, muuten on ikävä maku päässä pitkän aikaa. Laitoin pinnan käsiporakoneeseen kiinni ja pyöritin täysillä kierroksilla ja toisella kädellä pidin pinnaa hiomapaperin kanssa. Huomasin että paperikättä kannattaa liikuttaa tosi rauhallisesti, niin ettei tule epäsäännöllisiä naarmuja. Kaikki kolot ei vielä lähtenyt ihan kokonaan, katsotaan lopputulos. Vaihdetaan kuluneimmat uusiin, loputtomasti pinnoja ei kannata hioa, vaikuttaa lujuuteen. Kaikki osat 0.9 mm rautalangan jatkoksi, tämä homma alkaa olla hallussa... Osat loppuviikosta postiin ja odottamaan valmistumista.

Teippisarja tuli Canadasta, KnK Cycles toimitti. Todella hienoa työnlaatua, ei ihan halpa mutta lopputuloksen kannalta loistava. Löytyy tosi hyvin teippejä vanhempiin Hondiin, kannattaa käydä katsomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti